Background Image

De led lamp E27 (grote fitting) voor binnen- & buitenshuis bestelt u bij Ledlampcentrale.

Naar LED E27 Producten

Led lamp E27

De led lamp E27 is een type lamp dat vaak wordt verkocht. Het nummer ‘E27’ staat voor de fitting. Over het algemeen wordt met een grote fitting de E27 bedoeld. De keuze tussen led lampen E27 is bij Ledlampcentrale groot. Wij bieden ze in veel verschillende uitvoeringen. Hierbij kunt u denken aan diverse vormen zoals peer-, kogel, of kaarsvormig, in allerlei verschillende kleuren en voor allerlei toepassingen: binnen-, buiten-, (inbouw) spots, enzovoorts. De lampen uit onze webshop zijn van topkwaliteit en verkrijgbaar tegen betaalbare prijzen. Op deze pagina vindt u vast een led E27 die past bij uw persoonlijke wensen.

Led E27: welke vorm moet ik kiezen?

Wist u dat de vorm van uw ledlamp E27 invloed heeft op de lichtstraal? Wilt u een hele brede lichtstraal – bijvoorbeeld op kantoor? Dan kiest u voor de peervorm. Deze heeft een brede lichthoek tot wel 360 graden. De bol- en kogelvormige lamp zijn bij uitstek geschikt voor decoratieve verlichting, met een lichthoek tussen de 100 en 360 graden. Hetzelfde geldt voor de kaarsvormige led E27, die een decoratieve functie heeft in bijvoorbeeld kroonluchters.

Led verlichting voor binnen en buiten

Bij Ledlampcentrale vindt u led lampen E27 voor zowel binnen als buiten. Zo vindt u in onze webshop de ideale tuinverlichting voor plekken waar veel verlichting nodig is maar ook allerlei gekleurde led lampjes geschikt voor in een streng, die leuk te combineren zijn voor een tuinfeestje. We hebben zowel dimbare als niet-dimbare producten op voorraad. Het assortiment voor binnenverlichting is minstens zo uitgebreid. Voor elke kamer van uw huis hebben wij de juiste E27 leds. Dimbaar en niet-dimbaar, spotjes voor de badkamer, decoratieve verlichting voor de woonkamer en functionele verlichting voor de werkkamer. Natuurlijk in verschillende vormen, kleuren en lichtsterktes.

Waarom kiezen voor led verlichting?

Het type lamp met een grote fitting komt in ieder huis voor omdat het de standaardfitting is voor schemerlampen, hanglampen en plafondlampen. Alhoewel de led lamp over het algemeen iets duurder is in de aanschaf dan een traditionele gloei- of spaarlamp, blijkt led toch een betere lange termijn investering. Zo zijn led verlichtingsarmaturen op een helemaal verschillende manieren efficiënter. Led verbruikt een kleinere hoeveelheid energie, wat u – zeker wanneer u de veel voorkomende grote (E27) fitting vervangt door led varianten – uiteindelijk zal merken aan uw elektriciteitsrekening. De led verbruikt minder energie, maar heeft tegelijkertijd meer branduren en dus een langere levensduur. De iets duurdere investering in led is daarmee uiteindelijk redelijk snel terugverdiend. Mooi meegenomen is dat u ook tegelijkertijd uw ecologische voetdruk verkleint. Tot slot: wist u al dat led lampen minder heet worden? Deze verlichting is daarmee veiliger in gebruik. Ongevallen – die in een klein hoekje zitten, maar toch altijd aanwezig zijn – op bijvoorbeeld brand door oververhitting worden hiermee geminimaliseerd.

Led lampen van topkwaliteit

Wanneer je je traditionele verlichting thuis gaat vervangen en gaat investeren in led verlichting, wil je zeker weten dat je goede kwaliteit in huis haalt die lang mee gaat. Bij Ledlampcentrale verkopen we daarom alleen E27 leds van de beste leverancier. We hebben voor producten van de merken Philips en INTERLight gekozen omdat zij al jarenlang bewijzen producten van hoogwaardige kwaliteit te maken. Marktleider Philips houdt zich al sinds de oprichting in 1891 bezig met het maken van kwalitatieve verlichting en ook design speelt hierbij een grote rol. Ook het merk INTERLight is al ruim 65 jaar op de Nederlandse markt en levert tot op de dag van vandaag de verlichting voor vele huishoudens en bedrijven. Dankzij deze jarenlange reputatie kunt u er van op aan dat u een mooi en waardevol product in huis haalt waar u nog lang plezier van zult hebben!

E27 LED Lampen bij ledlampcentrale.nl 

Contact met ledlampcentrale

Onze medewerkers helpen u graag indien u nog vragen of opmerkingen heeft over onze producten of de bestelprocedure. 
U kunt ons daartoe bereiken via het e-mailadres info@ledlampcentrale.nl of via het telefoonnummer +31 40 2591062.