Background Image

LED lampen voor de keuken van alle topmerken: van Philips tot Opple en INTERLight. 

Bekijk het assortiment hier!

LED lamp keuken

Heb je je wel eens afgevraagd hoeveel tijd je eigenlijk doorbrengt in de keuken? Je bent je er namelijk waarschijnlijk niet bewust van, maar dit is misschien wel dé plek van het huis waar je het grootste gedeelte van je tijd doorbrengt. Uit onderzoek blijkt zelfs maar liefst drie jaar van je leven! We gebruiken deze plek namelijk allang niet meer om alleen te koken. We eten er, we borrelen er, we hebben er goede gesprekken en nog veel meer. Het gebeurt allemaal aan de keukentafel. 

Deze multifunctionele ruimte vraagt daarom om verschillende soorten licht. Helder licht dat er voor zorgt dat je ziet wat je aan het bereiden bent, maar ook sfeervolle verlichting voor een romantisch diner. En die verlichting, laat dat nou net ons ding zijn. Wij zijn er voor elke LED lamp in de keuken. Dus: wat voor verlichting je ook zoekt: de kans is groot dat je het hier in de webshop van Ledlampcentrale gaat vinden!

Wat voor LED lampen zoek jij voor in de keuken?

Het assortiment van Ledlampcentrale is zeer ruim. Er zit dus vast en zeker iets voor je tussen, echter kan het ook lastig zijn tussen al die lampjes de juiste te kiezen. Wij van Ledlampcentrale raden daarom altijd aan om een lichtplan op te stellen:

• In de keuken wil je bijvoorbeeld één centrale lamp, maar het kan wel handig zijn om in het geval van LED lampen (bijvoorbeeld boven de eettafel) in de keuken te kiezen voor een dimbare variant. Zo kun je goed lezen aan de eettafel, maar ook sfeervol dineren. Volgende stap: bedenk welke vorm lamp je zoekt: wordt het een peertje of kogellamp? Of, wanneer je een sfeervolle kroonluchter hebt hangen, kies je wellicht voor chique kaarsvormige LED lampen. Vergeet tot slot niet dat ook de kleur van het licht zeer van invloed kan zijn op de sfeer. Kies bijvoorbeeld voor neutraal wit, warm wit of zelfs extra warm wit!

• Heb je een grote keuken dan wil je deze misschien verder verlichten met sfeervolle spotjes.

• Het is in de keuken ook zaak om functionele verlichting te hebben. Je moet immers wel goed kunnen zien wat je aan het koken bent. Werkbladverlichting in de vorm van LED spots zijn in dat geval ideaal. Indien je zwevende keukenkastjes hebt dan kun je deze bijvoorbeeld aan de onderkant monteren. Je vindt bij ons een ruim assortiment LED inbouw spots.

Wij hebben LED lampen voor in de keuken van alle grote merken zoals als Philips, Opple en INTERLight .

Producten via labels

Keukenverlichting: tips & tricks!

Wanneer je elke dag kookt, kan er vrij snel een laag vuil komen op je armaturen. Kies dus steeds voor makkelijk te reinigen verlichting. Ideaal zijn armaturen waarbij de lamp afgesloten is door een glazen plaat.

Kunnen wij je helpen?

Heeft je moeite met het uitzoeken van de juiste LED lampen voor de keuken? Of wil je graag een lichtplan opstellen? Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons van harte welkom. Ledlampcentrale voorziet u graag van advies. 

Weet je al wel wat je wilt bestellen? Bestel dan vandaag nog, dan heb je jouw nieuwe LED lampen voor in de keuken morgen al in huis. Ligt je orderwaarde bovendien boven de 50 euro, dan bezorgen wij gratis thuis!