Over ons

Wie wij zijn

Ledlampcentrale is een webshop groothandel voor de installateur en particulier. Wij bieden u kwaliteit, innovatie en duurzaamheid op het gebied van LED verlichting. Hoogwaardige A-merk kwaliteitsproducten met een lange garantietermijn, een korte levertijd en een scherpe prijs. Professionele verlichting voor kantoren, winkels, algemene ruimtes en magazijnen.  Van LED armatuur tot retrofit. Neem gerust contact op met Ledlampcentrale via de mail info@ledlamcentrale.nl of telefoon.

Met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van ledverlichting en ons betrouwbare netwerk van fabrikanten en leveranciers zorgen wij voor de juiste oplossing voor uw vraag.

Waar staan wij voor

ONZE VISIE

Ledlampcentrale streeft naar klanttevredenheid door te handelen op een persoonlijke, open, transparante en oplossingsgerichte wijze. Wij geven haalbare en maakbare adviezen, zodat oplossingen en producten geleverd worden die de verwachtingen overtreffen. Dit maakt Ledlampcentrale een betrouwbare partner die haar waarde continu bewijst.

ONZE MISSIE

Ledlampcentrale levert een bijdrage aan het beperken van de milieu belastende effecten van verlichting. Wij adviseren en leveren innovatieve LED verlichting en LED oplossingen met een lager energieverbruik. Daarnaast zijn onze producten gemaakt van materialen die minder schadelijk en belastend zijn voor het milieu.

Volg ons